2ο 6θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ρόδου

Διάκριση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Διάκριση στη ΧημείαΟι μαθητές του σχολείου μας κατάφεραν να διακριθούν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας με τίτλο «Ερευνώ και Ανακαλύπτω: Μικροί Ερευνητές σε Δράση». Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την χώρα. Απο το σχολείο μας έλαβαν μέρος οι μαθητές της Τέταρτης τάξης, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με τίτλο εργασίας «Η τέχνη της Χημείας» καταφέρνοντας να διακριθούν μεταξύ εργασιων που κατατέθηκαν από μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.

Περισσότερα: Διάκριση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Χημείας

 

Διάκριση μεταξύ των πρότυπων Πειραματικών της Ελλάδας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δελτίο Τύπου

Αξιολόγηση και τελική επιλογή σχολικών μονάδων που θα λειτουργήσουν ως Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία - Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου

Ολοκληρώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) του Νόμου 3966/2011 η διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων σχολικών μονάδων για το χαρακτηρισμό τους ως Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία (Π.Π.Σ.)από το σχολικό έτος 2011-12 και υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, η σχετική απόφαση.

Περισσότερα: Διάκριση μεταξύ των πρότυπων Πειραματικών της Ελλάδας

 

Το παραμύθι των παιδιών "Οι άθλοι του Ηρακλή σε ένα σύγχρονο πλανήτη"

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι άθλοι του Ηρακλή σε ένα σύγχρονο πλανήτη

Το σχολείο μας συνοδοιπόρος στις καινοτόμες εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει στο διαγωνισμό «αειφόρο σχολείο», στα πλαίσια του οποίου υλοποιήθηκε και αυτό το παραμύθι.

Περισσότερα: Το παραμύθι των παιδιών "Οι άθλοι του Ηρακλή σε ένα σύγχρονο πλανήτη"

   

Η λίστα με τις βραβεύσεις και διακρίσεις του σχολείου μας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών το σχολείο μας είχε πρωτοφανή δράση σε καινοτόμες ενέργειες με πρωταγωνιστές του μαθητές μας.

Περισσότερα: Η λίστα με τις βραβεύσεις και διακρίσεις του σχολείου μας

 

Διάκριση μαθητή του σχολείου μας σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Στο πλαίσιο του 23ου Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Ατομικό Σκάκι και του 9ου Πανελληνίου Σχολικού στο Ομαδικό, που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, o Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», διοργάνωσαν στη Ρόδο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σχολείου, το σαββατοκύριακο 26 και 27 Φεβ 2010 τους 3ους Προκριματικούς Σχολικούς Αγώνες Ρόδου.

Περισσότερα: Διάκριση μαθητή του σχολείου μας σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι

   

Σελίδα 10 από 11