2ο 6θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ρόδου

Ευχή της Διευθύντριας του σχολείου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αγαπητά μου παιδιά

Χρόνια τώρα έχετε συνηθίσει να μας εκπλήσσετε ευχάριστα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν γεμάτη εκπλήξεις από τις προσπάθειές σας. Η δημιουργία ιστοσελίδας είναι ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη .Το σχολείο μας έχει παράδοση στην έκδοση Περιοδικών και εφημερίδων. Σήμερα λοιπόν συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή και ηλεκτρονικά.

Ως Διευθύντρια του Σχολείου σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας αυτή και πιστεύω ότι θα στεφθεί με επιτυχία. Πιστεύω στις δυνάμεις σας ,στην υπομονή και επιμονή σας. Έχετε αποδείξει ότι όταν βάλετε στόχους , τους πραγματοποιείτε.

Από σήμερα όλα τα παιδιά ,οι γονείς ,οι φίλοι μας και όλοι που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά μέσα ,θα μπορούν να μας διαβάζουν και να παρακολουθούν τις προσπάθειές μας, για καλύτερη παιδεία, για καλύτερη ζωή. Θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και με άλλα σχολεία ,να ανταλλάξουμε ιδέες ,να πάρουμε και να δώσουμε γνώσεις και το σχολείο μας να είναι ανάμεσα στα σχολεία που πρωτοπορούν.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που επικροτούν και γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή .

Η Διευθύντρια του 2ου Πειραματικού Σχολείου


Μαντικού Σταματία - Τίνα

 

Συγχαρητήριο Μύνημα της κας Τριγωνάκη

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Συγχαρητήριο μύνημα της κας Τριγωνάκη προς τους μαθητές για την βράβευση του e-twinning σχολικής περιόδου 2013-2014 :

"Πριν λίγο καιρό ενημερώθηκα από την ελληνική επιτροπή eTwinning ότι το έργο που κάναμε πέρυσι με τους μαθητές του ομίλου Αγγλικών με τίτλο ‘Let’s be friends’, βραβεύθηκε με την Ετικέτα Ποιότητας  eTwinning! Θέλω λοιπόν να συγχαρώ τους περσινούς μου μαθητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε στον όμιλο, για τη διάθεσή τους να εργαστούν σκληρά και φυσικά για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας που είναι αυτή η διάκριση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, αλλά και την Διευθύντρια Κα Μαντικού ξεχωριστά, για την πολύτιμη βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς. "

Καλή σχολική χρονιά!

Ελένη Τριγωνάκη

 

Ενημέρωση γονέων για την σχολική χρονιά 2014-2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας καλωσορίζουμε για τη νέα σχολική χρονιά και σας ενημερώνουμε ότι με την υπ` αριθμ. Αριθμ. Πρωτ. Φ. 50/125 / 100563 /Γ1 /30-6-2014,  το σχολείο μας ορίστηκε ως ένα από τα  (17) Πρότυπα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία, ως Ολοήμερα με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ): που θα λειτουργήσουν από φέτος με εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Σπουδών και νέα διδακτικά αντικείμενα.

Αν και θα υπάρξει πληρέστερη ενημέρωσή σας το αμέσως επόμενο διάστημα για το νέο αναλυτικό πρόγραμμα, σας παραθέτουμε τα βασικά σημεία διαφοροποίησής του από το πρόγραμμα σπουδών του κλασσικού ολοήμερου δημοτικού σχολείου.

Περισσότερα: Ενημέρωση γονέων για την σχολική χρονιά 2014-2015

   

Αποτίμηση Ομίλων Σχολικού Έτους 2013-2014

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αποτίμηση Ομίλων Σχολικού Έτους 2013-2014

 

ΟΙ βραβεύσεις του σχολείου και μαθητών για την περίοδο 2013-2014

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι βραβεύσεις του σχολείου μας κατά την σχολική περίοδο 2013-2014

στο παρακάτω link

βραβεύσεις

   

Σελίδα 1 από 11